Work hard. Be nice. Make fun.

EQAU

Een titel waarvan ik zeg: helemaal waar, daar zou iedereen zijn levensmotto van moeten maken: hard werken, aardig zijn en vooral lol maken, niet geheel onbelangrijk! Dat deze uitspraken bij een wel heel hip en populair waterflessen merk horen, had ik niet verwacht! Des te leuker.

We hebben het hier over EQUA, een brand uit Slovenië. Een team van jonge, gemotiveerde werknemers die verzot zijn op water én koffie. Hun filosofie is heel duidelijk: doen waar ze van houden! Het is de onuitputtelijke energie en inspiratie die ze aansporen om iedere dag met een glimlach naar het werk te vertrekken en de wereld rondom hen te inspireren. Via hun liefde voor innovatie, product design en creatief denken proberen ze hun positieve energie te delen met de wereld. Ik moet zeggen, dat lijkt ze heel goed gelukt.

Als je de website bezoekt, voel de energie eraf spatten, jazeker, dat kan ook digitaal! Je wilt gewoon zo’n hippe fles aanschaffen. Heb je geluk, want ze zijn hier online te koop.
Extra goed om te weten is dat EQUA op een duurzame manier werkt, alle producten zijn met veel liefde gemaakt, is er aandacht besteed aan details en staat gezondheid van de mens en respect voor de natuur voorop. Zij geven 10% van hun nettowinst aan organisaties in relatie tot de natuur en mensheid.

Nu wordt het tijd dat ook IK eens aan het water drinken ga, is natuurlijk wel extra aantrekkelijk als het in zo’n geweldig fles zit. Wat jij!!

EQUA

EQUA