Do you love avocado?

avocado

Zij die regelmatig social media afstruinen, zal het vast en zeker niet zijn ontgaan…
De bom op dit moment is het onlangs geopende en nu al waanzinnig populaire The Avocado Show in de Pijp in Amsterdam! Het allereerste restaurant in Nederland waarin alles draait om de avocado! Chef-kok Jaimie van Heije heeft samen met Julian Zaal en Ron Simpson The Avocado Show in Amsterdam geopend waar avocado lovers hun hart op kunnen halen.
Je kunt er terecht voor het ontbijt, lunch en diner. Wat nog leuker is dat ze tot laat in de avond open zijn, heb je dus nog zin een late-night snack, dan ben je hier aan het juiste adres.

Beeld: Instagram

Beeld: Instagram

Dat een concept of product dus nog belangrijker kunnen zijn dan de een chef kok, blijkt. De reserveringen waren zo overweldigend dat zij dit hebben moeten afschaffen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De timing was perfect, de avocado is razend populair, zo ook op Instagram. Er is een winkel geopend waarbij de klant een avocado kunnen bestellen zoals ze deze hebben geliket op Instagram…hierbij maar weer de bevestiging van de kracht van social media. De teller van aantal volgers aldaar staat inmiddels bijna op 54K.

Beeld: Instagram

Beeld: Instagram

En zeg eerlijk, als je het account bekijkt, dan wil je toch niets liever dan een avocado! Bovendien heb ik nooit geweten dat er zoveel variatie mogelijk is…ik geef toe, ik ben dan ook geen kok, sterker nog, een slechte kok.

Ben je dus in de buurt, heb je even tijd, ga dan vooral een kijkje en een proefje nemen aan de Daniël Stalpertstraat 61 in Amsterdam.